Trouwplannen?

DAAR KOMT DE BRUID…

Als bruid wil je er perfect uitzien, het moet tenslotte de mooiste dag van je leven worden! Op die dag is het belangrijk dat je je volledig kunt ontspannen en nergens aan hoeft te denken. Met mooie make-up en een prachtig kapsel ben je al een heel eind op de goede weg.
Deze zorg kun je bij Beauty Avenue gerust uit handen geven! Doordat wij de beste haar & make-up technieken en producten toepassen zal het bruidskapsel en de bruidsmake-up gedurende dag goed blijven zitten. Wij werken voornamelijk met de make-up van MAC & Inglot.
Inglot bevat natuurlijke ingrediënten, is parabeen vrij, niet op dieren getest en is tevens ook geschikt voor de zeer gevoelige huid.Voor de bruidskapsels gebruiken wij de producten van L’anza en de tools van Max Pro.

Voor 2022 staan wij volgeboekt !!

TRY OUT – PROEFSESSIE

Voordat de mooiste dag van je leven is aangebroken kan je bij ons een ‘try-out’ afspraak maken. Deze afspraak kun je ongeveer 6 tot 8 weken van te voren bij ons in plannen. Op deze dag gaan we samen brainstormen over hoe jij jezelf het allerliefst terug wil zien op jullie trouwfoto’s/video’s. Wij kijken bij het ‘try-out’ moment naar de jurk, bloemen en de sieraden die je zal dragen en naar voorbeelden van foto’s van bruidskapsels en make-up, zodat alles het perfecte plaatje vormt. Wij vinden het belangrijk dat een mooie bruidsmake-up en kapsel zo dicht mogelijk bij jezelf staat en passen dit geheel aan naar jouw wens waar jij je prettig bij voelt. Natuurlijk bespreken wij ook de locatie & tijd van de bruiloft. De proefsessie vind altijd bij ons in de salon plaats en kan voor haar en make-up +/- 2 tot 3 uur duren.
Proefsessie

DE TROUWDAG

We bieden twee opties aan voor de trouwdag zelf. We kunnen je in onze salon ‘wedding proof’ maken voor je trouwdag. Wij hebben een prachtige visagie hoek voorzien van een spiegel met professionele visagie lampen. Het is ook mogelijk om je haar en make-up te laten doen op locatie. Hiervoor berekenen wij een bijdrage voor benzinekosten. Wij bieden ook een optie om een arrangement te boeken voor bijvoorbeeld de bruidsmeisjes, familieleden en de gasten. Dit moet van te voren wel overlegd zijn. Voor prijzen verwijzen wij je door naar onze prijslijst

‘’HAPPY WOMAN ARE THE PRETTIEST!’’