Krullen knippen

HEB JE KRULLEN?

EN WEET JE NIET WAT JE ER MEE AAN MOET?
Bij Beauty Avenue, dé krullenkapper van Groningen ben je op het juiste adres. Krullen knippen is een specialisatie apart!
Wij zijn al ruim 5 jaar gespecialiseerd in het knippen van krullen.
Vanuit L’anza & Marlie hebben wij meerdere cursussen gevolgd.
Bij het knippen van krullen is het belangrijk dat er wordt geluisterd naar de wens van de klant en dat er gekeken wordt naar de structuur van je haar en hoe de krullen vallen.
Van nature is een krul een bundel haren die bij elkaar horen.
Door elke bundel apart te beoordelen en droog te knippen zonder een kam, krijgt het haar de ruimte om natuurlijk op te krullen.
De techniek die wij toepassen is uitermate geschikt om pluis te reduceren.
Deze krullen knipbehandelingen zijn voor elk individu geschikt, voor zowel vrouw als man!

HERKEN JIJ DE VOLGENDE ISSUES?

DAN ZIJN WIJ IN GRONINGEN WELLICHT DE KRULLENKAPPER DIE JE ZOEKT. EN ZIJN ONZE KNIPTECHNIEKEN DIE HIER ONDER STAAN IDEAAL VOOR JOUW HAAR!

'Global Curl'

Wij kijken naar je haarstructuur en luisteren naar wat jouw wensen zijn.Aan de hand daarvan knippen we het pluis zoveel mogelijk weg en knippen we het in het gewenste model. Het bovenstaande is exclusief wassen. (kan wel gewassen worden tegen een meerprijs) Deze behandeling duurt +/- 45-60 min.
Only haircut

'Grand curl'

Ook bij deze behandeling kijken wij naar je haarstructuur en luisteren we naar wat jouw wensen zijn. Aan de hand daarvan knippen we het pluis zoveel mogelijk weg en vervolgens knippen we het in model. (extra toevoeging is bijvoorbeeld laagjes) Na het knippen wordt het haar gewassen met een reinigende shampoo en daarna doen wij een test in het haar en kijken wij wat je haar nodig heeft. Aan de hand daarvan doen we een haarkuur in je haar, keuze uit: de Ultimate Treatment* met boosters van L'ANZA die zijn afgestemd op de test. Of keuze uit ECO en VEGAN producten van Marlie of Tabitha James Kraan. (*de Ultimate Treatment bevat siliconen die in water oplosbaar zijn!) Tot slot wordt het voor een natuurlijk effect gedroogd onder de airdryer of in model geföhnd. En wordt er advies gegeven m.b.t. de juiste verzorging en styling, om een zo mooi mogelijke bos krullen te creëren en te onderhouden. Deze behandeling duurt +/- 60-90 min. NIEUW! Nu ook mogelijk om een DETOX behandeling toe te voegen aan deze Grand Curl behandeling - Detox zorgt er voor dat build up en siliconen uit je haar verdwijnen. Kom je voor het eerst bij Beauty Avenue ? Dan is deze Grand Curl behandeling zeker een TIP! TIP! Deze behandeling kan je ook af en toe afwisselen met de Global Curl!
HAIRCUT + DEEP TREATMENT

Belangrijke informatie!

In de afspraak bevestigingsmail ontvang je extra informatie over de DO'S & DON'TS vóórdat je bij ons komt knippen. Deze informatie is belangrijk om het goed te kunnen knippen voor een zo effectief mogelijk resultaat!

Krullen producten

L’ANZA Producten zijn niet CG/ECO vriendelijk, wel zijn de siliconen in water oplosbaar.
Verder werken wij met de producten van Marlie, Tabitha James Kraan & Chromalya en zijn 100% eco, vegan én eco-gecertificeerd.
De ingrediënten zijn biologisch en de producten zijn vrij van Parabenen, Sulfaten en Siliconen.
Nieuw!  Je kunt nu ook bij ons terecht voor planten kleurbehandeling van Chromalya. Deze prijzen zijn ietwat hoger dan kleuringen van L’anza.
Bel de salon voor een prijsopgaaf, of kom even langs.

Krullen knippen